Jak v karanténě nepřibrat | VERO diet

Budeme znovu v karanténě? Tentokrát bez kil navíc!

Tak to vypadá, že nás opět čeká celorepubliková karanténa, i když by měla být mírnější než ta jarní. Omezené restaurace, kavárny, ani setkání s blízkými přáteli či rodinou. Na jaře nás přesvědčovali, jak jsme na tom špatně, to ale nikdo netušil, jaká čísla nás čekají teď, na podzim. Nedá se s tím nic dělat, znovu zabojujeme a snad se brzy vrátíme k normálu.

Vzpomínáte si na jarní karanténu? Vzpomeňte si, kolik kilo jste díky ní přibrali... Já rovná dvě kila a Aleš ještě o trochu více :-) Už jsem se jich zbavila, ale představa dalších večerů se sklenkou vína v ruce a brambůrkami na stole, kdy na cvičení nebyla žádná nálada, mě děsí. Ale tentokrát na to půjdeme jinak a já jsem si dala za cíl zpevnit své tělo. Aleš zase shodit 3-4 kg z jarní karantény. Půjdete do toho s námi? Jaký je váš cíl?

Jak nepřibrat v karanténě?

Také chcete celou tuto situaci využít, pár kilo shodit a zachovat si čistou hlavu? Myslete pozitovně a berte to tak, že všechno zlé je k něčemu dobré - na nějakou dobu tu totiž nebudou třeba tato pokušení:

  • Posezení s kamarádkami u kávy a dortíku
  • Popcorn a cola v kině
  • Večerní setkání s přáteli v restauraci u piva či vína

Výhodou také je, že máte-li homeoffice, tak kolegové nebudou mít o vašem hubnutí ani tušení a nemusíte tedy nikomu nic vysvětlovat.

A co získáme:

  • Klid na hubnutí
  • Více času na sebe – můžeme začít s domácím cvičením, relaxací
  • Delší spánek

A protože chceme, abyste se přidali k naší výzvě a večery doma netrávili pouze u televize nebo počítače, prodloužili jsme slevu 10% na kompletní dietní plány nebo jejich 1. fáze!

Jak nepřibrat v karanténě?

Nevíte, jak začít a získat slevu 10%, je to jednoduché:

1. Navštivte VERO kalkulačku, kam zadáte, kolik chcete zhubnout

VERO kalkulačka

2. Vyberte si, jestli chcete koupit pouze 1. fázi, nebo rovnou kompletní dietní plán

3. V košíku zadejte slevový kód: 

HUBNU-S-ASTERKOU

Potřebujete podporu a motivaci? Přihlaste se do naší FB poradny a sledujte úspěchy ostatních, jejich rady, tipy i recepty na VERO jídla.

Tak co, dáme to?

Přeji všem hlavně zdraví a duševní pohodu. Jsme v tom společně a zase to zvládneme!

Alena